Disseny

El nostre Estudi ha realitzat diverses actuacions en el disseny d’espais exteriors. Des de projectes per l’Administració pública (carrers, places, etc…) fins al disseny d’espais exteriors de diversa envergadura en l’àmbit privat. Igualment el nostre Estudi ha realitzat diverses actuacions en el disseny d’espais interiors, tant dels projectes d’obra nova propis com d’encàrrecs específics de reforma interior. També el nostre equip ha realitzat diversos treballs en el camp del disseny gràfic (per l’Administració pública i per particulars), tot havent dissenyat des de panells d’exposicions fins a books, cartells, rètols, anuncis o caràtules de discs.

El disseny d’exteriors és un altre dels elements que realitzem a Riolo Arquitectura, de fet, la realització de les reformes dels edificis, ja siguin de nova creació com a rehabilitacions o restauracions, ens ofereix la possibilitat d’aprofundir en altres elements arquitectònics més pràctics o pensats en adaptar-se a l’entorn on es troben els elements originals. Entre els nostres exemples o projectes realitzats es poden veure les múltiples opcions i possibilitats d’aquesta vessant del disseny.

La creació d’espais agradables i que respirin l’essència de les persones que en ells hi treballen o viuen, és la manera que tenim al nostre despatx d’aconseguir fer un entorn agradable.