Casa Jurado

El nostre Estudi ha realitzat diverses actuacions en el disseny d'espais interiors, tant dels projectes d'obra nova propis com d'encàrrecs específics de reforma interior.

Aquest projecte consisteix en la remodelació de l'espai de sala d'estar  i cuina per tal de crear una cuina independent amb una certa vinculació a la sala. 

Es va optar per crear una caixa de marcat diferent color a la resta de la sala. Es va folrar el volum de la cuina amb uns panells de DM pintats de gris marengo, tot integrant unes portes correderes amb la guia oculta dins el fals sostre, que facil.liten la vinculació de la cuina amb la sala un cop obertes.

El mobiliari de cuina es va realitzar amb mobleria de Santos en color blanc amb tiradors ocults, així com el taulell de cuina, que es va realitzar amb Corian blanc.

Arquitecte: Christian Riolo
.