Poble Romaní

El nostre Estudi ha realitzat diverses actuacions en el disseny d'espais exteriors. Des de projectes per l'Administració pública (carrers, places, etc...) fins al disseny d'espais exteriors de diversa envergadura en l'àmbit privat.
Aquest projecte consisteix en la remodelació de la Plaça del Poble Romaní realitzada per al Districte de Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona. El projecte havia de remodelar la plaça facilitant la relació entre els espais de la mateixa, en dos nivells diferents.

Es va optar per integrar una nova placa tova en la zona baixa de la plaça, pròxima al carrer, així com readequar la pista de la zona alta de la plaça incorporant una nova plataforma de fusta, i connectar ambdues zones mitjançant una doble rampa de fusta (nova) i una rampa de formigó (existent) redefinida amb una pèrgola de nova creació.

Arquitectes: Christian Riolo,  Carlos Bermúdez.