Bellevue

Projecte d'edifici unifamiliar aïllat al Passeig de Bellavista de Castelldefels.

El projecte es binuclear. S’organitza en dos cossos articulats pel nucli d’escala. El cos de façana consta de planta soterrani i planta baixa, i es recolza sobre el terreny aprofitant el pendent natural acollint l’aparcament i les zones de dia i estar, vinculades amb el jardí exterior posterior i piscina a nivell de planta baixa. El cos perpendicular, de planta baixa i primera, acull zones de dia i nit igualment vinculades al jardí exterior a nivell de planta baixa. 

La façana es resol amb revestiment continu de Marmorino de color blanc, revestiment ceràmic porcel.lànic, Alucobond i notes de lamel.les de fusta de bambú pels dos cossos principals, i pedra natural pel cos d’escala. L’edifici incorpora sistemes de terra radiant i un sistema integral d’aerotèrmia .

Arquitecte: Christian Riolo           Constructor: Soto Construcciones